Video Concurs LiveJasmin

Asemenea Video Teaser -ului dedicat canalelor, Video Concurs LiveJasmin comporta anumite date tehnice specifice site -ului. Si rigori, bineinteles. Totusi, spre diferenta de simplele teasere, rigorile sunt ceva mai mari. Acest lucru se datoreaza [si nu din cauza ] faptului ca la baza acestui tip de video este competitivitatea. Bineinteles, pe langa creativitatea, taletul modelului de a juca un rol si deasemenea o regie bine ticluita de catre Photobooking.

Photobooking pune la dispozitia modelelor oportunitatea de a beneficia de Video Concurs LiveJasmin. Unghiurile potrivite, cadrele atent alese, un scenariu bine inchegat pot spori sansele de castig la acest concurs.

Date tehnice Video Teaser Live Jasmin:

♦ filmare DSLR, Full HD, 1080p;

♦ montaj HD, 1080p;

♦ estimare sedinta video: aprox. 2-3 h;

♦ montaj de minim 1 minut, maximum 3 minute;

♦ filmare realizata cu echipament pro, lumini / reflectoare video de mare putere;


Video Concurs LiveJasmin
2017, doua participari succesive cu materiale realizate de Photobooking, doua mentiuni, doua castiguri! [Jasmin Airlines, Jeans Fever]  *captura de pe LiveJasmin

Video Concurs LiveJasmin

Ce este „Jasmin Video Contest” [Concurs LiveJasmin]? 
Este un concurs tematic periodic al platformei de videochat, LiveJasmin.com.

Ce presupune acest concurs?
Platforma LiveJasmin propune modelelor o tema in a realiza in anumite conditii tehnice, un scurt videoclip. Cele mai bune clipuri vor fi premiate cu sume intre 100$ si 5.000$.

Cum se realizeaza acest tip de video pentru  „Jasmin Video Contest”?
Realizarea unui Video Concurs LiveJasmin presupune un plus de efort. Modelul, in mod normal, atunci cand citeste tematica, trebuie sa realizeze daca se preteaza acesteia. Chiar daca tematicile sunt generaliste, de cele mai multe ori modelul se confrunta cu diverse situatii ce ar ingreuna realizarea clipului. Insa, aici intervine creativitatea Photobooking care va incerca sa gaseasca o solutie viabila.

Pasi in relizarea Video Concurs LiveJasmin

Iata care ar fi traseul punctual in realizarea unui Video Concurs LiveJasmin:

♦ Imediat dupa anuntarea tematicii, stabiliti un buget. In el se va regasi atat remunerarea realizarii clipului in sine. Dar si cheltuieli reprezentand vestimentatia, recuzita, transportul, inchirierea unui spatiu / areal [daca este cazul], etc.

♦ Dupa stabilirea bugetului, consultati Photobooking pentru detalierea proiectului. Photobooking va incerca sa imagineze un scenariu dupa care sa se ghideze in realizarea clipului. Bineinteles, acesta va trebui discutat in prealabil cu modelul, astfel incat sa se incadreze in bugetul alocat.

Programati sesiunea Video Concurs LiveJasmin de asa natura incat sa nu fie la limita perioadei pe „predare”. Stabiliti impreuna cu Photobooking data, ora si locatia in timp util, luand in considerare si timpul alocat editarii / montajului si eventualelor „finisari”.

♦ Conform bugetului si scenariului, completati-va recuzita. Eliminati lucrurile inutile, nu va aventurati in chestiuni necunoscute. Fiind un concurs, experimentele, de cele mai multe ori duc catre esec. De aceea, e bine sa va prezentati cu cea mai buna versiune din „ceea ce stiti”.

Ziua alocata sedintei video e bine sa v-o dedicati exclusiv „filmarilor”. Sau, sa luati in calcul ca e vorba de cateva ore de lucru. Pentru ca in acea zi, nu filmati un simplu teaser de canal LiveJasmin, respectarea unui scenariu si abordarea unor unghiuri de filmare care sa faca diferenta, sunt chestiuni ceva mai complexe. De aceea, incearca sa fi odihnit/a. Indeajuns de energic/a.

Momentul „filmarii”. Ziua Z. Dedica-te! Scoate ce e mai bun din tine. Si totusi, elimina excesul de zel. Fii natural/a. Nu te gandi la eventualul castig.

♦ Dupa sesiunea video, fireasca este asteptarea in realizarea montajului, post-productiei. Nu grabi lucrurile decat daca simti ca intri in criza de timp. Montajul poate dura de la o zi la cinci, sase. In functie de complexitatea tematicii, scenariului.

Inscrie-l in concurs in apropierea dedline-ului. Astfel, vei avea ceva mai mult timp sa te gandesti daca totul este ok. De asemenea, lasi juriului ceva mai putin timp sa se razgandeasca. E foarte important!

 

Ai nevoie de video pentru concursul LiveJasmin? Simplu!

Nu trebuie decat sa apelezi la numarul afisat in pagina de contact a site-ului. Vei primi informatii utile atat despre desfasurarea sesiunii video cat si despre pregatirea prealabila a ei. In functie de bugetul dedicat acestui video, Photobooking va gasi solutia optima!

Teaser Tematic LJ
de la 500 Lei Teaser Concurs Live Jasmin
Durata Sedinta: 2 h
Montaj: 02:30-3:30 min
Montaj avansat LiveJasmin
Predare: 3-5 zile
1-2 vestimentatii
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer
Format 4K | 30fps
Gata de Upload!
Locatie model
Video Promo LJ
de la 500 Lei Video Promo
Durata Sedinta: 2:30 h
Montaj: 05:00 min.
Montaj avansat LiveJasmin
Predare: 5-7 zile
1-2 vestimentatii
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer
Format 4K | 30fps
Gata de Upload!
Locatie model