Informatii Sedinta Foto Videochat

Photobooking realizeaza Sedinta foto videochat la:

 1. Studio Photobooking. un spatiu dedicat specific studio-ului foto. Dotat cu fundaluri mono-cromatice si echipamente profesionale. Este situat in proximitatea Parc Izvor, Palatul Parlamentului, Natiunile Unite. [Locatia NU MAI ESTE DISPONIBILA !]
 2.  Locatia clientului. Agreez deplasarea la locatia aleasa de catre model/client cu echipament potrivit [costurile deplasarii sunt suportate de catre client / sau masina personala ]
 3.  Outdoor. Se pot realiza si fotografii in aer liber, conditia de baza a acestui tip de sedinta este starea meteo a zilei planificate.

Modelul poate fi atat femeie cat si barbat, trebuie sa fie major/a. Nu exista vreo limita maxima de varsta. De asemenea, etnia si/sau apartenentele de orice fel nu reprezinta motive de refuz.

fotograf videochat
Cum procedam?

 1. Daca v-ati hotarat sa faceti o Sedinta foto videochat la Photobooking, nu trebuie decat sa sunati la numarul de telefon afisat pe site [0726-26-55-98 -Muska] pentru a va programa.
  In functie de orarul meu dar si de necesitatile modelului, voi incerca sa gasesc cea mai buna solutie pentru programare [data, ora]. Deasemenea, stabilim de la bun inceput detaliile sedintei, pachetul ales, numar de fotografii editate si bineinteles, costul sedintei.
 2. Odata programat/a, voi nota in Orar si inainte cu o zi anterioara sedintei, vom reconfirma telefonic data si ora.
 3. Ziua sedintei: e bine sa o aveti libera sau cateva ore disponibile, deoarece munca de model este destul de istovitoare si e bine sa nu „grabim” Sedinta Foto Videochat in sine;
 4. Dupa realizarea sedintei, in cel mai scurt timp posibil, modelul va primi arhiva cu fotografiile brute pentru a selecta spre editare numarul de cadre stabilit initial;
 5. Dupa primirea „selectiei” de fotografii brute pentru editare, procesarea poate dura intre 3-7 zile, in functie de numarul de poze.
 6. Dupa editare, modelul primeste initial un link cu arhiva de fotografii editate si dupa caz, la cerere, DVD-urile cu fotografiile brute si editate. Indiferent de optiuni [virtual web sau DVD], modelul va primi atat fotografiile editate cat si cele brute].

Echipamentul
Toate echipamentele foto pentru Sedinta Foto Videochat folosite sunt profesionale. Aparate foto DSLR, diverse obiective, monoblocuri [ blitz-uri/lumini studio ] care pot insuma peste 2000 de Wati, softbox-uri de difuzie a luminii sau umbrele, blende, backgrounds, etc.

Pregatirea modelului
Modelul trebuie sa-si stabileasca din timp vestimentatia, accesoriile, coafura si machiajul, etc. [putem detalia si telefonic aceste aspecte]. E bine ca modelul sa fie odihnit si entuziast.

Vestimentatii:
Photobooking nu impune un numar fix de vestimentatii insa in functie de felul de Sedinta Foto Videochat, va estima de comun acord impreuna cu modelul, durata sedintei.

Durata sedintei foto:
In functie de felul de Sedinta Foto Videochat, timpul estimat pentru o sedinta poate avea intre 60 de minute si patru ore. Sedinta Foto Videochat poate fi prelungita din diverse cauze obiective, insa in limita bunului simt.

Confidentialitatea
Se asigura confidentialitatea sedintei si a materialelor rezultate din aceasta.
Conform Termeni si Conditii modelul poate alege felul Model Release – ului prin care se stabileste dreptul de utilizare a fotografiei, discretia, etc.
Acordul de publicare a materialelor rezultate sedintelor se face numai cu acordul modelului.

Insotirea modelului de catre alte persoane la sedintele foto:
Modelul poate fi insotit la sedinta foto de catre o persoana daca este anuntat din timp si indeplineste urmatoarele cerinte:
1.  Este major/a.
2. Nu intervine in actul fotografic.
3. Nu deranjeaza ambianta din studio/locatiei si nici nu deterioreaza starea modelului /sau echipamentelor.
4. Nu evidentiaza stari de gelozie sau discutii contradictorii neconstructive, ce duc de obicei la certuri.
Persoana institoare este chiar binevenita daca reprezinta suport moral modelului, ajuta pe acesta sa se simta ok.

Scurt istoric si informatii de baza

Ca un scurt istoric, din 2006 am inceput sa ma canalizez in mod serios pe acest tip de fotografie, realizand foto seturi din show-urile erotice private sau la cererea cluburilor cu care am colaborat [BavariaPub, Twice, Leningrad, etc.] [vezi articol & galerie].

Ulterior si/sau concomitent am realizat seturi foto si in Industria Porno creand portofolii sau galerii in scop comercial.  Din 2010 am inceput colaborarea cu unul dintre cele mai vechi studio-uri de videochat din Romania [Xvision si partenerii], realizand cca. 2-3 Sedinta Foto Videochat, reprezentand peste 60 de fotografii editate / peste 2000 de cadre brute aproape zilnic [intervalul 2010-2015].

Din 2013 pana in prezent, in paralel si ulterior colaborarii cu XVision, am dezvoltat proiectul Photobooking care contine deopotriva atat servicii foto cat si grafica specializata, in cea mai mare masura, dedicate industriei erotice autohtone.

Sedinta Foto Videochat

In ultimii ani, preponderenta materialelor cu continut erotic s-au inscris mai mult in aria videochat -ului, realizand astfel sute de portofolii / galerii pentru modelele ce activeaza in acest domeniu, indiferent daca acestea proveneau dintr-o colaborare cu unul dintre studio -urile  de videochat sau erau independente.