Video Live Jasmin [teaser]

In completare cu serviciile foto de dedicate videochat, Photobooking va propune si serviciul Video Live Jasmin. Generic denumit astfel pentru simplul fapt ca platforma LiveJasmin comporta cele mai multe pretentii din punct de vedere calitativ. Atat in ceea ce priveste „fotografia de videochat” cat si video.

Ceea ce inseamna ca, daca modelul lucreaza pe mai multe site -uri , odata realizate pentru Live Jasmin, ele vor fi usor de folosit si pentru celelalte conturi. Practic, prin sedinta Video Live Jasmin se pot impusca doi iepuri de-o data! Completarea canalelor de cont Live Jasmin dar si continut imagistic pentru celelalte cu care lucrati.

 

Video Live Jasmin

Teaserele Video Live Jasmin, ca si continut, se impart in doua tipuri: video teaser de canal Free si video teaser de canal Premium. Primul necesita un minim de 30 de secunde iar al doilea de 1 minut. [Regulamentul Live Jasmin este intr-o perpetua schimbare]

Video Teaser -ul Live Jasmin pentru canalul Free. Porneste de la 60 de secunde de montaj si de obicei are un continut sexual moderat. Se pune accent pe seductivitatea modelului, o tematica anume sau o tinuta aparte. Video Teaser -ul pentru canalul Free al Live Jasmin presupune miscare, atitudine, deasemenea. El este practic o scurta prezentare a modelului sau a ceea ce poate sa realizeze acesta.

 

Video Teaser-ul dedicat canalului Premium contine intr-o oarecare masura nuditate frontala. Insa, „ambalat” inteligent, el poate fi realizat in asa masura incat, poate incita si cu un numar minim de cadre ce contin nuditate. Astfel, de obicei, Video Teaser -ul Premium nu trebuie sa contina cantitativ, mai multa sexualitate decat in cadrul online. Trebuie sa fie incitant, captivant, care, odata privit de catre membru, sa nu sa se simta inselat, platindu-l.

Ambele tipuri de teasere pot aborda diverse tipuri de expunere. Cea clasica, ce presupune teasing -ul, miscari si pozitionari lascive este abordarea cea mai intalnita. Cea mai profesionala forma de abordare, este cea tematica. Insa ea presupune o scurta regie, talent si atitudine din partea modelului. Este o abordare rar intalnita pentru modelele ce sunt la inceput de drum. O alta abordare ar fi aceea de prezentare a ceea ce membrii isi pot dori intr-un show online. Vestimentatii, jucarii  si jocuri erotice sau efectiv „probarea” unor fetish -uri destul de populare: ciorapi, tocuri, latex, fum de tigara, etc. 

 

Date tehnice Video Teaser Live Jasmin:

♦ filmare DSLR, Full HD, 1080p;

♦ montaj Full HD, 1080p;

♦ estimare sedinta video: aprox. 1h;

♦ montaj de minim 60 de secunde, maximum 3 minute;

♦ filmare realizata cu echipament pro, lumini / reflectoare video de mare putere;

Ai nevoie de video teaser pentru LiveJasmin? Simplu!

Nu trebuie decat sa apelezi la numarul afisat in pagina de contact a site-ului. Vei primi informatii utile atat despre desfasurarea sesiunii video cat si despre pregatirea prealabila a ei. In functie de bugetul dedicat acestui video, Photobooking va gasi solutia optima!

Teaser Tematic LJ
de la 500 Lei Teaser Concurs Live Jasmin
Durata Sedinta: 2 h
Montaj: 02:30-3:30 min
Montaj avansat LiveJasmin
Predare: 3-5 zile
1-2 vestimentatii
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer
Format 4K | 30fps
Gata de Upload!
Locatie model
Video Promo LJ
de la 500 Lei Video Promo
Durata Sedinta: 2:30 h
Montaj: 05:00 min.
Montaj avansat LiveJasmin
Predare: 5-7 zile
1-2 vestimentatii
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer
Format 4K | 30fps
Gata de Upload!
Locatie model