Acasa > Set Adult Videochat de Baza

Set Adult Videochat de Baza

Setul Adult Videochat Basic poate fi ales de catre model pentru mai multe scopuri.

Poate fi o sedinta foto pentru portofoliul de videochat – tipica „deschiderilor de conturi” in care modelul face o prima sedinta in care isi alege o tinuta – care in acest caz, experienta mea ar sugera alegerea unui set sau doua de lenjerie, complete [ si din acelasi set ] si accesoriile aferente impreuna cu o vestimentatie glamour.

Dar, deasemenea – set -ul foto Adult Videochat de Baza poate fi ales si de catre un model mai experimentat pentru a trecerea in revista a unui nou look sau vestimentatii – pentru adaugarea la conturi de materiale vizuale cat mai diversificate.

Modelul poate avea cu sine mai multe tinute din care sa aleaga una si accesorile. Sedinta foto dureaza cca. 75 de minute si se vor alege aproximativ 18-25 din cele mai bune cadre pentru editare.

 

Set foto Adult VideochatDaca modelul doreste sa aiba mai multe fotografii editate din aceeasi sedinta inafara numarului de maxim 25 de poze, pretul per bucata este de 10 lei/buc. daca sunt alese peste 10 fotografii, iar pentru o selectie extra sub 10 poze pretul per bucata este de 15 lei/buc.

Editarea va fi una in standardele activitatii de videochat [ in care nu este permisa ajustarea neconforma cu realitatea a unor parti ale corpului ]: selectii de culoare, ajustari de lumini, umbre, balans, editarea micilor defecte temporare: iritatii, acnee, vanatai, pete, etc. Exemple Photobooking de fotografii specifice videochat & adult le poti vizualiza AICI

Ca locatie, modelul isi poate alege una daca acesta doreste alta decat studio -ul foto Photobooking , insa va fi responsabil cu transportul aparaturii si fotografului pana la destinatie [ atat ca si costuri cat si ca siguranta ].

Studio -ul foto Photobooking –  este dotat cu aparatura profesionala: lumini-monoblocuri-studio care impreuna pot depasi 2000 W , fundaluri, blende, etc. Acesta se afla in Bucuresti zona Parc Izvor – Palatul Parlamentului, intr-un spatiu generos de peste 40 mp.

Programarea pentru o sedinta foto se va face in timp util si  se vor stabili detaliile acesteia de la bun inceput.

[ Vezi AICI listarea preturilor ! ]

 

Fotografie Videochat
Portofolii Modele

Crearea unor book-uri profesionale conteaza foarte mult la angajarea acestora ca modele sau ca reprezentati de imagine al unui brand.

Detalii
Studio Foto Videochat
Sedinte foto adult

Peste 7 ani de experienta in domeniul Adult m-ar recomanda pentru seturile foto ce reprezinta show-uri erotice, portofolii pentru modele de videochat ori protagonisti ai filmelor XXX, etc.

Detalii
foto produse
Fotografie de produs

Studiile arata ca un bun ambalaj iti poate mari vanzarile cu cel putin 30% si de cele mai multe ori, fotografile de produs sunt esentiale pentru magazinele online!

Detalii
prezentari-portofolii-image
Prezentari & Portofolii

Seturile foto business / corporate, medicale, prezentari locatii, etc., sporesc calitatea unui portofoliu sau a unei prezentari online in conditiile concurentei de pe piata.

Detalii