Personalizare Cont Chaturbate

Personalizare Cont Chaturbate. Cea mai populara  dupa LiveJasmin, Chaturbate este o platforma extrem de permisiva in afirmarea modelelor de videochat. Pe langa faptul ca modelul poate socializa in mod direct si extern site-ului prin Twitter sau alte mijloace. Chaturbate pune la dispozitie prin intermediul contului, posibilitatea de a-l personaliza. Cu elemente grafice care sa potenteze castigurile modelului. Astfel, dintr-un cont cu aspect uniformizat, asemeni LiveJasminului, BIO -ul de la Chaturbate, cu unele limitari. Insa poate fi personalizat unitar asemenea unui intreg site!

Personalizare Cont Chaturbate
Grafica personalizata Cont Chaturbate

Personalizare Cont Chaturbate

Astfel, Photobooking vine in ajutorul modelelor care lucreaza pe platforma Chaturbate. Oferindu-le servicii Personalizare Cont Chaturbate cu elemente grafice atractive. Pornind de la simplele butoane de meniu sau de tip „shortcut”pana la crearea de sectiuni tipice acestui site: tip menu, king of the hill, best tippers, amazon wishlist, fan club, orar, etc. Dar si alipirea de cont a contului de Twitter destinat streaming -ului sau atasarea contului de Skype in schimbul unui numar de tokens.

Practic, Photobooking poate crea un mini-site prin Personalizare Cont Chaturbate, profesional, foarte laborios gandit ca si structura. Astfel incat sa potenteze castigurile modelului semnificativ.

Contul de lucru al photobooking este AICI si veti putea mereu sa vedeti la ce se lucreaza, in timp real!

EXEMPLE DE BIO CHATURBATE PERSONALIZATE DE PHOTOBOOKING

Mai jos puteti viziona cateva din personalizarile realizate de Photobooking pentru modelele ce lucreaza pe platforma Chaturbate:

*pentru vizualizare aveti nevoie de un addon de browser, de tip Annonymox –  ca se va schimbe IP-ul, deoarce modelele din Romania baneaza tara de origineCOSTURI ESTIMATE PENTRU UN CONT PERSONALIZAT CHATURBATE

Un cont STANDARD este alcatuit in mod curent din cinci [5] sectiuni. 2-3 butoane de tip shortcut, un buton de meniu cu logo.

Exemple de sectiuni: welcome, tip meniu, room rules, best tippers, king of tips, Amazon wishlist, fan club, skype, twitter, DMCA, …

Butoanele de shortcut: skype, twitter, site oficial, dmca, etc.
Buton tip „logo meniu”: este un buton care se suprapune peste butonul obisnuit de Chaturbate. Acoperindu-l si personalizandu-l imbunatateste aspectul contului.
Costul unui astfel de cont este de 250 de lei.

Un cont AVANSAT este completat de catre model, el alegandu-si toate sectiunile dorite conforme cu bugetul alocat.

Astfel modelul isi poate face singur pretul personalizarii de bio Chaturbate, fiecare sectiune adaugata in plus contului STANDARD va costa 50 de lei.

Orice tip de personalizare de cont Chaturbate poate fi atasata promotiilor curente. Astfel, pentru un pret mai bun se pot cere servicii cumulate intr-un singur pachet: sedinta foto, video teaser si personalizarea bio propriu-zisa. Castigand o reducere importanta de pret din fiecare serviciu.

Chaturbate Standard
300 Lei Personalizare cont CTB
5 sectiuni la alegere
3-4 butoane la alegere
Grafica + implementare html
Design tematic atragator
Competitiv
Gata functional!
Chaturbate ULTRA
500 Lei Personalizare cont CTB
5+ sectiuni la alegere
5+ butoane la alegere
Grafica + implementare html
Design tematic atragator
Competitiv
Gata functional!
Site Oficial ADULT
de la 2.000 Lei Creare / Personalizare Site
Design atragator
User friendly
Responsive
Multiple functionalitati
Competitiv
Consultanta / Mentenanta