Mod de lucru si Reguli

Pentru a asigura o buna organizare a timpului si spatiului in ceea ce priveste orice sedinta foto desfasurata in cadrul Photobooking, editarea si predarea, este necesar sa parcurgem un numar de pasi. Astfel castigam timp si calitate.

Mod de lucru si Reguli


 1. Programarea si stabilirea locatiei: 
  1.1. Sedinta se va stabili din timp, cu cel putin 4-7 zile inainte de data estimata de catre client.
  1.2. Contactul se va face telefonic sau pe Whatsupp. Stabilirea programarii si detaliile se vor face doar telefonic.
  1.3. Stabilirea locatiei este obligatorie si documentata inainte cu cel putin 3 zile de sedinta
  1.4. Documentarea locatiei: se va exemplifica pe Whatsupp, email sau mesagerii cu linkuri sau poze din locatia vizata. Locatia trebuie sa fie conforma cu cerintele, caracteristicilor  sedintelor foto si platformelor dedicate, precum LiveJasmin. Astfel, modelul / clientul isi asuma ambientul locatiei alese
  PROGRAMAREA devine oficiala si GARANTATA doar dupa ce se face dovada rezervarii de locatie. Pana atunci, programarea este temporara si negarantata.
  1.5. Amanarea sau renuntul la sedinta din cauze obiective se va face cu cel putin 48 de ore inainte de momentul programarii. Altfel, ulterior, o eventuala reprogramare va fi privita foarte circumspect si se vor prioritiza programarile care au decurs corect.
  1.6. Se va stabili de la bun inceput: Data, Ora, Tipul pachetului ales, Locatia si tipurile de vestimentatie detaliate telefonic sau Whatsupp.
  1.7. Fotograful poate ajuta modelul / clientul cu o lista de locatii exemplu, pretabile pentru sedintele foto! 


 2. Sedinta foto:
  2.1. Punctualitatea este apreciata. Devansarea sau intarzierea orei sedintei cu pana la o ora, este agreata daca este anuntata in timp util.
  2.2. Sedinta se va desfasura conform discutiilor / pregatirilor in prealabil, expertizei de tehnica fotografica si cerintelor platformelor / publicului tinta.
  2.3. Asistarea sedintei de catre o persoana terta este acceptata doar in conditiile in care aceasta nu intervine in actul fotografic: pozitionari, lumini, exemple, etc., deoarece, prin cele mentionate, se deturneaza atentia modelului de la sedinta.
  2.4. Asistenta a unei terte persoane la sedinta se va face numai cu acordul in prealabil a fotografului, si anuntata cu cel putin 24 de ore inainte de sedinta.
  2.5. Sedinta foto se desfasoara in Timpul Estimat de Lucru, conform fiecarui pachet foto. Orele sau tinutele „Extra” vor costa suplimentar.
  2.6. Timpul Efectiv de Lucru reprezinta durata efectiva a sedintei foto: fotografiatul, montatul sau manipulatul aparaturii, schimbatul de tinuta al modelului. Pentru a castiga timp in favoarea modelului, fotograful va incerca sa ia pauzele lui in timp ce modelul se schimba.
  2.7. Fotograful va orienta corect modelul in lumina, va ajuta la pozitionari si va comunica pe intreaga durata a sedintei, insa conteaza foarte mult si lucrativitatea si experienta modelului pentru rezultate de foarte buna calitate.
  2.8 Sedinta foto se va desfasura intr-o locatie dedicata, iar persoanele implicate in sedinta nu vor consuma alcool sau substante interzise. De asemenea, igiena si atentia la detalii sunt necesare pentru crearea materialele calitative.


 3. Predarea materialelor, selectia si editarea.
  3.1 La sfarsitul sedintei, fotograful va informa modalitatea de predare a cadrelor brute: prin email, transfer online [ WeTransfer ]. Va ajuta tehnic modelul sa intre in posesia materialelor brute prin apel video in cazul in care nu se pricepe.
  3.2 Modelul va primi un email cu linkurile ce contin arhivele fotografiilor brute rezultate sedintei foto la maximum 12 ore de la finalizarea sedintei in scopul selectiei. Deoarece cadrele brute vor fi predate la dimensiunile maxime in scopul selectiei, plata se va face integral la sfarsitul sedintei.
  3.3. Descarcarea, dezarhivare poate fi asistata de catre fotograf prin apel video, in cazul in care modelul nu detine cunostintele tehnice. Modelul trebuie sa detina spatiu in PC / Laptop si conexiune la internet.
  3.4 Dupa selectie / listarea pozelor a celor mai bune cadre rezultate sedintei foto se va trimite prin email sau Whatsupp catre fotograf. Din momentul trimiterii, se contorizeaza „timpul de editare” conform fiecarui pachet in parte.
  3.5. Modelul isi va alege spre editare numarul de poze conform cu pachetul stabilit. Va lua in considerare tinutele, pozitionarile, dar si cerintele tehnice (daca sunt) a platformelor de tip LiveJasmin (sa aiba cateva poze de profil, alese conform „wiki”).
  3.6. Daca modelul doreste fotografii extra pachetului, acestea vor avea pretul per bucata, o selectie de minimum 10 bucati si va fi conform tabelului din pagina de Preturi si servicii.
  3.7. Daca exista dorinta de a modifica o anumite poza sau grup de poze, acestea se vor face numai conform cu tipul de editare aferent pachetului. Se va crea o lista de modificari de catre model, o singura data, sa fie clara si la obiect
  3.8. Predarea se va face prin transfer online prin serviciul WeTranfer sau conex [linkuri prin intermediul email]. Materialele vor fi organizate in trei foldere: Foto Mari, Redimensionate sub 10 MB, Redimensionate sub 5 MB, preparate: „Gata de upload”.

      4.  Stocarea materialelor, confidentialitatea si fidelizarea clientiilor frecventi.
         4.1.   Photobooking garanteaza in ceea ce il priveste confidentialitatea materialelor rezultate din sedintele foto. Publicarea sau folosirea materialelor in scop publicitar de catre fotograf se va face numai cu acordul modelului / clientului, de comun acord in prealabil.
         4.2.  Fotograful  garanteaza stocarea materialelor in arhiva minimum o luna [30 de zile] de la data finalizarii editarii. Posibil sa le tina in arhiva si mai multa vreme, dar nu este garantat. Photobooking opteaza pentru acest lucru pentru situatiile in care modelul / clientul pierde pozele si doreste sa le recupereze. 
        4.3.   Clientii / modelele ce apeleaza frecvent la serviciile Photobooking, pot primi pachete foto & video fidelizate! [cel putin 4 servicii/an].


 

Estimari de preturi pentru sedintele foto BUDOIR VIDEOCHAT  / ESCORT
EDITARE AVANSATA

Pachet 15
600 Lei Sedinta 15 fotografii editate
15 fotografii editate
Durata sed.[max]: 2:30h* [TEL]
Max. 3 vestimentatii**
Max. 350 cadre brute
Editare Avansata Standard LiveJasmin
100 lei / Ora Extra***
100 lei / Vestimentatie Extra
30 lei / Foto Edit Extra
Estimare predare: 5-7 zile
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Plata la sfarsitul sedintei
Locatie model ****
Pachet 25
900 Lei Sedinta 25 fotografii editate
25 fotografii editate
Durata sed.[max]: 5:00h* [TEL]
Max. 5 vestimentatii**
Max. 750 cadre brute
Editare Avansata Standard LiveJasmin
100 lei / Ora Extra***
100 lei / Vestimentatie Extra
20 lei / Foto Edit Extra
Estimare predare: 8-10 zile
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Plata la sfarsitul sedintei
Locatie model ****

 

*      [TEL] Reprezinta Timpul Efectiv de Lucru ce nu include micile pauze de hidratate, gustare, cafea sau tigara (daca e cazul). 
**    Reprezinta numarul maxim de vestimentatii recomandat si agreat pentru fiecare pachet in parte. Vestimentatiile „extra” implica costuri suplimentare, conform tabelului / pachetului foto.
***  Reprezinta costul unei ore suplimentare alocat sedintei [conform Timpului Efectiv de Lucru ], fara lua in calcul micile pauze.
**** Sedinta se desfasoare in locatia aleasa de catre model in prealabil. Organizarea, rezervarea locatiei si costurile sunt suportate de catre client.


♦ Programarile foto se fac din timp si sunt NOTIFICATE IN ORAR din momentul in care se face dovada rezervarii locatiei. [ citeste Mod de lucru ]

♦ Programarea foto se va face doar cu exemplificarea cu imagini sau link-uri [Whatsupp] din locatia dorita spre rezervare, deoarece trebuie sa intruneasca criteriile unei sedinte foto cu privire la spatiu, decor, ambient. [ citeste Mod de lucru ]

♦  Estimarea timpului de predare este evaluat din momentul primirii selectiei foto realizata de catre client / model. [ citeste Mod de lucru ].

♦  Plata pachetului ales se face intergral la sfarsitul sedintei. [ citeste Mod de lucru ].

♦ Reducerile de pret NU se vor cumula cu promotiile!