Info Fotograf Profesionist

Photobooking.ro nu este un doar simplu site de prezentare al unuia din noul val de fotografi din Romania. Ci mai degraba un site dedicat Fotograf Profesionist. Ce propune un set de servicii complete – nu ca si cantitate ci mai degraba – impunand potentialului client un standard de calitate.

Este destul de simplu sa se bifeze proiecte doar pentru a mari volumul unui portofoliu. Insa personal, prefer sa refuz un proiect ce se afla sub standardele calitatii oferite prin serviciile Photobooking ca si Fotograf Profesionist.

Fotograf Profesionist

CINE SUNT?

Am sa incerc sa creionez doar cateva repere in ceea ce ma priveste. Respectiv, incerc ca prin portofoliul de imagini si exemplele de proiecte sa va lumineze in ceea ce priveste o posibila colaborare.

Numele meu real este Hermeziu Iulian. Insa, sub pseudonimul Athommuska [ sau Muska ] s-au desfasurat cele mai multe din proiectele mele. Atat in aria fotografiei cat si in cea de design, grafica publicitara, creare de imagine, etc. In dorinta de a crea un ambalaj inedit, o imagine, am preferat [ si prefer ] sa continui sub acest pseudonim. Iulian Hermeziu este numele omului comun de zi cu zi, Athommuska [ Muska ] este numele creativului.

Pentru viitoarele posibile colaborari am creat  Intreprinderea Individuala Hermeziu Iulian. CUI 31190029/06.02.2103 cu F40/496/2013 – 06.02.2013.

FOTOGRAF PROFESIONIST

Realizez in mod profesional fotografie din anul 2006.

Pentru inceput, am lucrat punctual dar perioade insemnate pe latura de entertainment a Bucurestiului. Si aici ma refer la cluburi, printre care enumar probabil, pe cele mai importante: Bavaria, Twice, The Silver Church, Club A, Leningrad. In acest rastimp m-am profilat ca fotograf pe nisa Adult creand portofolii si / sau fotografiind show-uri erotice – devenind astfel unul dintre cei mai “vechi” [ daca pot spune astfel ] fotografi din acest domeniu.

Enumar cateva: Eroshow. [ din 2007 pana in prezent ] Portofolii. [book] modele videochat [ peste 2.000 de sedinte, aproximativ 3-400 de modele ], portofolii XXX – photoset-uri [ Vampee, 7Sharky, etc. ].

Desi de cativa ani profesam fotografia la nivel “comercial” – abia in anul 2009 m-am gandit ca ar fi necesar sa-mi certific meseria – astfel absolvind ore de curs si un examen cu nota generala de 9.25. Certificatul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Ulterior m-am angrenat in fotografierea profesionala de studio. Realizand inafara de portofolii foto adult – non adult si fotografie de produs – editand pentru web peste 5.000 de produse / 15.000 de fotografii procesate si pregatite pentru publicarea web si tipografica.  In acesti ultimi 5 ani am realizat preponderent portofolii foto pentru modelele de videochat. Design site -uri adult si personalizare conturi Chaturbate si MyFreeCams pentru modelele doritoare.

In prezent

Actualmente sunt colaborez cu mai multe studio -uri de videochat din care enumar Luna Studio, Xvision Studio, Enjoy2Chat,  Eva Studio, Crown Studio, Seductive,  Home Chat Studio, etc. Dar si cu numeroase modele independente. Colaborarile de lunga durata cu cele amintite au stat si stau sub urmatoarele atribute. Garantarea calitatii materialelor foto, profesionalism, confidentialitate si comunicare.

Ca Fotograf Profesionist pot oferi:

Servicii complete de imagine pentru modelele de videochat. Sedinte foto, editare foto avansata. Procesare si post procesare adecvata cerintelor site -urilor dedicate online streaming -ului. Site -uri oficiale pentru modelele de videochat, personalizare conturi Chaturbate si MyFreeCams. Design pentru materialele promotionale in scopul vanzarii lor de catre modele prin intermediul conturilor de videochat.

WEBDESIGNER

Primele lucrari “comerciale” ale mele au fost destinate entertainment-ului si constau in afise pentru evenimentele din cluburi pe la sfarsitul anului 2004.

Insa, din anul 2006 am creat in mod constant materiale publicitare & design. Afise, bannere, design site-uri, redesign, identitate [ logo & stuff ], etc. Ca angajat sau in conditii de freelance am realizat si finalizat lucrari pentru urmatoarele brand-uri: Bequet [FR], Daniel Jouvance [FR], AbcLIV [FR], Legrand, YobaParis [FR], Medicis [Real – Estate – FR], ToutesPiecesAuto [FR], Hidraulica, Eurolines, GreenCity, Xvision, Zippler, 3Vet, Radacini Grup, etc.. Dar si pentru cluburile bucurestene precum: Bavaria, Twice, The Silver Church, Club A, Leningrad – pentru care am creat site design, bannere, identitate, afise, etc.

In general pot fi angrenat si apelat pentru proiecte ce presupun: site design, campanii publicitare prin bannere de tip Google Adwords si Afiliati [ tip 2parale ], redesign site, identitate vizuala, elemente web [ slidere, aplicatii, forms, etc.].

In ultimii 5 ani pot spune ca m-am specializat pe nisa adult prin realizarea site -urilor oficiale ale modelelor de videochat dar ale conturilor aferente acestora prin personalizare Chaturbate si MyFreeCams.