Fotograf Culturism

Dedicat atat amatorilor dar si celor care practica acest sport, seturile foto dedicate culturismului / bodybuilding –ului realizate de fotograf culturism, sunt targetate sa imortalizeze momentul maxim de forma a practicatilor. Chiar daca Athletic Pack-ul este un serviciu Photobooking relativ nou,  la fiecare sedinta se va tine cont de punerea in evidenta a formei, definirii.

Fotograf Culturism

Sedinta foto dedicata acestui sport nu este una chiar simpla, dat fiind faptul ca sportivul va trebui sa o pregatesca din timp, cu dieta conforma si un program destul de restrictiv. Photobooking, va sti sa surprinda volumele , definirea, intr-un mod estetic. Deasemenea, fotograful va incerca pe cat este posibil sa relationeze pozitionarile specific concursurilor cu asezarea estitica in fotografie.

Fotografiile dedicate culturismului pot reprezenta si un barometru temporizator, de a retrospecta fata de forma anterioara.

 

Sedintele foto dedicate dedicate amatorilor sau practicatilor de culturism, bodybuilding, fitness, se pot desfasura atat indoor cat si outdoor. Ca si fotograf culturism, Photbooking va gasi o solutie optima de a va imortaliza forma. Indoor, in conditii de studio foto la Atelier Photobooking sau la sala de antrenament. Outdoor, in natura, intr-o arie restransa aleasa de catre model. Sedintele foto realizate inafara studio-ului foto Photobooking vor fi organizate de catre beneficiar atat ca si rezervare a spatiului cat si ca transport logistic / aparatura.

fotograf culturism
Sedinte foto profesionale bodybuiding culturism

De aceea, pentru de realizarea unei sedinte dedicate, cu fotograf culturism, este necesara o comunicare detaliata in prealabil. Pentru stabilirea detaliilor ce tin de spatiul, tipul de fotografiesi alte aspecte se pot solutiona telefonic.

Pentru vizualizarea listelor cu preturile pachetelor de servicii, accesati AICI.


Tabel Preturi SEDINTE FOTO Fitness / Culturism / Bodybuilding
Athletic 15
600 Lei Sedinta 15 fotografii editate
15 fotografii editate
Durata sed.[max]: 2:30h* [TEL]
Estimare predare: 7 zile
Editare avansata
3 vestimentatii / aparate
est. 350 cadre brute
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Locatie model
Athletic 25
900 Lei Sedinta 25 fotografii editate
25 fotografii editate
Durata sed.[max]: 6:00h* [TEL]
Estimare predare: 12 zile
Editare avansata
6 vestimentatii / aparate
750 cadre brute
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Locatie model