Fotograf Culturism

Dedicat atat amatorilor dar si celor care practica acest sport, seturile foto dedicate culturismului / bodybuilding –ului realizate de fotograf culturism, sunt targetate sa imortalizeze momentul maxim de forma a practicatilor. Chiar daca Athletic Pack-ul este un serviciu Photobooking relativ nou,  la fiecare sedinta se va tine cont de punerea in evidenta a formei, definirii.

Fotograf Culturism

Sedinta foto dedicata acestui sport nu este una chiar simpla, dat fiind faptul ca sportivul va trebui sa o pregatesca din timp, cu dieta conforma si un program destul de restrictiv. Photobooking, va sti sa surprinda volumele , definirea, intr-un mod estetic. Deasemenea, fotograful va incerca pe cat este posibil sa relationeze pozitionarile specific concursurilor cu asezarea estitica in fotografie.

Fotografiile dedicate culturismului pot reprezenta si un barometru temporizator, de a retrospecta fata de forma anterioara.

 

Sedintele foto dedicate dedicate amatorilor sau practicatilor de culturism, bodybuilding, fitness, se pot desfasura atat indoor cat si outdoor. Ca si fotograf culturism, Photbooking va gasi o solutie optima de a va imortaliza forma. Indoor, in conditii de studio foto la Atelier Photobooking sau la sala de antrenament. Outdoor, in natura, intr-o arie restransa aleasa de catre model. Sedintele foto realizate inafara studio-ului foto Photobooking vor fi organizate de catre beneficiar atat ca si rezervare a spatiului cat si ca transport logistic / aparatura.

fotograf culturism
Sedinte foto profesionale bodybuiding culturism

De aceea, pentru de realizarea unei sedinte dedicate, cu fotograf culturism, este necesara o comunicare detaliata in prealabil. Pentru stabilirea detaliilor ce tin de spatiul, tipul de fotografiesi alte aspecte se pot solutiona telefonic.

Pentru vizualizarea listelor cu preturile pachetelor de servicii, accesati AICI.


Tabel Preturi SEDINTE FOTO Fitness / Culturism / Bodybuilding
Athletic 25
300 LeiSedinta 20 fotografii editate
25 fotografii editate
Durata sedinta: 1:30h
Estimare predare: 1-3 zile
Editare avansata
2-4 vestimentatii
250+ cadre brute
Predare suport virtual - online transfer sau DVD
* Doar la Studio!
Athletic 28
400 LeiSedinta 28 fotografii editate
28 fotografii editate
Durata sedinta: 2 h
Estimare predare: 2-3 zile
Editare avansata
3-5 vestimentatii
320+ cadre brute
Predare suport virtual - online transfer sau DVD
Studio sau Locatie model
Athletic 35
500 LeiSedinta 35 fotografii editate
35 fotografii editate
Durata sedinta: 2:30 h
Estimare predare: 3-5 zile
Editare avansata
4-6 vestimentatii
600+ cadre brute
Predare suport virtual - online transfer sau DVD
Studio sau Locatie model