Foto Model Book / Fine Art

Fie ca esti un/o pasionat/a a imaginii, fie un model la inceput de drum sau experimentat, Foto Model Book are rolul de a imortaliza momente, activitati sau pur si simplu, un nou look. Indiferent de experienta modelului in fata aparaturii foto, Photobooking propune acest nou serviciu pentru orice persoana doritoare de fotografie. Indiferent de sex, orientari, varsta.

E drept ca Foto Model Book poate fi apanajul unei noi galerii foto pe retelele de socializare dar in aceeasi masura, pot fi expuse si-n sufragerie daca sunt printate. Si asta, deoarce fotografiile rezultate din Foto Model Book sunt realizate in mod profesional si comporta o calitate de studio. [ceea ce le face printabile pe orice suport: hartie, panza, vinil, etc.]

Foto Model Book

Sedintele foto dedicate acestui tip de pachet pot fi tematice. Pot sublinia un eveniment, precum absolvirea facultatii dar , deasemenea, pot evidentia o anumita stare de spirit, un nou look, o tinuta sau pur si simplu, dorinta nestavilita de a avea cat mai multe fotografii atat in spatiul virtual sau in albumul propriu, acasa.

Photobooking va pune la dispozitie echipament de studio indiferent de locatia aleasa de catre model. Sau daca sedinta se desfasoara in cadrul Altelierului Photobooking [ studio ].

Deasemenea, Photobooking, prin profesionalism si experienta va gasi cele mai bune solutii pentru momentul sedintei. De asa natura inca, aceasta sa fie un de succes.

Foto Model Book
Viktor – actor, muzician.

Pentru a analiza in detaliu costurile acestui tip de sedinta foto, puteti accesa „pagina preturilor”, AICI.


Tabel Preturi Model Book Profesional / Fine Art
Set 15
600 Lei Sedinta 15 fotografii editate
Durata sed.[max]: 2:30h* [TEL]
Estimare predare: 7 zile
est. 350 cadre brute
Editare avansata
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Locatie model
Set 25
900 Lei Sedinta 25 fotografii editate
Durata sed.[max]: 6:00h* [TEL]
Estimare predare: 12 zile
est. 750 cadre brute
Editare avansata
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Locatie model