Design Site Prezentare

Site Prezentare este de fapt oglinda virtuala a afacerii sau a demersului tau! Practic, chiar daca ar parea „prafuit”, motto-ul „Nu esti pe Internet, nu existi”, acesta reprezinta macar jumatate din adevar. Oricat de populara este o afacere sau o persoana, pentru a potenta succesul va fi mereu nevoie de „ambalaj”. „Ambalajul” poate fi reprezentat ori de un Site Prezentare, ori de un Magazin Online sau chiar de un Blog sau, cel clasic, tiparit.

Site Prezentare

Site Prezentare asa cum o spune si denumirea, este reprezentarea virtuala a unui demers, a unei afaceri. Este extrem de dificil in prezent de a razbate un demers fara a avea un minim continut virtual si o cale de comunicare intre oferant si client.

Photobooking realizeaza / personalizeaza / menteneaza site-uri de prezentare in conditii profesionale pe platforma WordPress.

Crearea unui site de la zero presupune un design unic, user friendly, aparte si competitiv. De asemenea, structural, trebuie sa fie „responsive” [vizibilitate decenta pe orice tip de display]. Alegerea unui structuri din platforma WordPress poate fi o solutie de succes pentru promovare. Imaginile, textele bine ticluite, clipurile video, etc., reprezinta de obicei continutul acestui tip de site.

Ce implica crearea unui site de la zero?
Pe scurt.
Structural, designerul gaseste cele mai bune solutii pentru a capta interesul pentru continut. Implementatorul dinamizeaza continutul. Iar programatorul il dezvolta si-l face functional. De asemenea, optimizatorul gaseste cele mai bune forme de a simplifica continutul de asa natura incat, site-ul sa devina unul rapid. Specialistul SEO, conform unui brief prestabilit impreuna cu clientul, vor gasi cuvintele cheie si descrierile necesare ca pozitionarea site-ului  pe motoarele de cautare sa fie indeajuns de vizibila. Iar mentenatorul va urma linia celor sus-amintiti, adaugand continut nou, in functie de necesitatile clientului.

Photobooking va pune la dispozitie acest tip de serviciu la costuri imbatabile in raportul calitate-pret! Succesul tau poate incepe apeland telefonic  Photobooking!