Design Magazin Online

Photobooking va pune la dispozitie serviciul de creare Design Magazin Online si Grafica specializata. Ca si alternativa la ceea ce de obicei, vi se ofera pe „piata”. 

Daca afacerea Dvs. este inca la inceput, de-abia o creionati sau deja aveti o platforma online de vanzare dar necesita imbunatatiri, Photobooking poate fi o alegere inteligenta.

Generic denumit: Design Magazin Online cumuleaza de fapt mai multe servicii, dupa cum urmeaza:

Design Magazin Online
 1. Design Magazin Online propriu-zis, ceea ce reprezinta crearea de la zero a unui design unicat, usor de utilizat de catre client dar si de mentenator [ user friendly ] in tendintele pietei, competitiv si imagistic, rezonabil pentru orice display [responsive].
 2. Design de elemente imagistice publicitare: creare de bannere, oferte pentru slidere, covers pentru retelele de socializare, etc.
 3. Design & creare de bannere publicitare pentru campanii web pe diverse dimensiuni.

Toate cele enumarate mai sus pot veni in completarea serviciilor de fotografiere ale produselor ce doriti sa le vindeti prin intermediul platformei online.

Photobooking pune la dispozitie servicii ce tin de design & grafica specializata insa poate inrola o echipa tehnica de calitate in regim de outsourcing: implementator, coder, dezvoltator, mentenator, etc.

Ce implica crearea unui e-commerce / magazin online?
 1. Stabilirea unui buget si al planului de marketing dedicat afacerii;
 2. Intalnirea / briefing-ul cu dezvoltatorul platformei / site-ului si stabilirea detaliilor;
 3. Achizitionarea domeniului web si gazduirii;
 4. Alegerea platformei pe care va rula Magazinul Online;
 5. Stabilirea design-ului;
 6. Implementarea acestuia;
 7. Adaugarea de categorii, produse, crearea de texte descriptive;
 8. Optimizarea site-ului [SEO];
 9. Promovarea site-ului in mediul Online prin materiale imagistice: bannere, colaje, imagini produse, etc. [SEM];
 10. Mentenarea;

Desi pasii enumarati par putini si oarecum simpli, acestia inroleaza o serie de procese, procedee si …destul efort ce mananca multe ore de lucru.

Pentru detaliere, informatii utile privitoare la creare unui Magazin Online sau dezvoltarea / imbunatatirea lui, puteti utiliza datele de contact afisate pe acest site. 

Photobooking va gasi solutiile cele mai UTILE pentru proiectul Dvs.!