Chaturbate Summer Packs

Pana la 15 Septembrie 2021, Photobooking iti propune trei tipuri de pachete promotionale “de vara”, care sa acopere cerintele specifice ale modelelor / clientilor ce activeaa pe platforma Chaturbate.

Pachetul PROFIL STANDARD [350 lei]

Este pachetul dedicat modelelor ce nu au un BIO [profil] personalizat grafic si nici nu au intreprins vreo sedinta foto la Photobooking  pe parcursul anilor 2020-2021.
Astfel, daca doresc un profil STANDARD, atractiv si care sa potenteze castigurile, pot opta pentru acest pachet, completand formularul de AICI si imaginile aferente [4-6 imagini rezolutie buna] dar nu inainte de a ma contacta telefonic sau Whatsupp la 0726265598, pentru a detalii si informatii utile.

 

Pachetul PROFIL STANDARD CLIENT [300 lei]

Este un pachet dedicat clientilor care au intreprins deja o sedinta foto pe parcursul anilor 2020-2021 si care doresc personalizarea grafica a contului de Chaturbate.
La fel ca si la pachetul sus-amintit, modelele Photobooking pot opta pentru acest pachet, completand formularul de AICI si imaginile aferente [4-6 imagini rezolutie buna] dar nu inainte de a ma contacta telefonic sau Whatsupp la 0726265598, pentru a detalii si informatii utile.

 

Pachetul CHATURBATE FULL [700 lei]

Este cel mai avantajos pachet pentru ca include atat personalizarea grafica PROFIL STANDARD dar si o sedinta foto PACK 15 [cu detaliile afisate AICI la pagina de Preturi si Servicii]. Practic, pe langa sedinta foto realizata la locatia modelului [Bucuresti], care insumeaza 3-400 de cadre brute din care 15 sunt editate avansat [la alegerea modelului], modelul beneficiaza si de personalizarea grafica a profilului de Chaturbate, intr-un design unitar, atractiv, competititv. Optand pentru acest pachet, modelul economiseste aproximativ 250 lei si beneficiaza atat de fotografii cat si de o interfata unitara, atragatoare.

Ce inseamna si ce contine PROFIL STANDARD?

Este vorba despre personalizarea grafica a profilului [BIO] contului de Chaturbate, cu un design atragator, competitiv si prietenos cu membrii, ce faciliteaza castigurile modelului.

Un PROFIL STANDARD contine 5 sectiuni la alegere, cu sectiunea standard “Welcome” inclus si deasemenea, 3-4 butoane laterale la alegere. Sectiunile pot fi RoomRules, TipMenu, OfficialWebSite, AmazonWishlist,  etc., dar si cele specifice, cu linkuri aferente catre platformele “socialmedia” precum Twitter, OnlyFans, ManyVidz, Instagram, etc.

Pentru personalizarea grafica a profilului sunt necesare 4-6 fotografii de buna calitate care sa fie integrate in design, unitar. Fotografiile trebuie sa aiba o rezolutie de minimum 1600px pe una dintre laturi si sa fie realizate cu echipament foto profesional.

 

Pentru detalii si informatii utile puteti folosi mesageria Whatsupp la 0726265598 sau apelati telefonic la acelasi numar de Luni pana Sambata in intervalul 12:00 si 22:00.

Programarea sau executarea personalizarilor se vor face doar cu o confirmare telefonica in prealabil.