Artist Book / Trupe

Artist Book Foto este un serviciu al Photobooking, dedicat artistilor de orice fel. De la fakiri, dansatori pana la muzicieni, actori, Artist Book vine in ajutorul oricarui artist in formarea de imagine. Acest tip de set foto este extrem de necesar pentru materialele de promovare: afise, bannere, galerii foto, coperti, etc.

Artist Book

Ce este un Artist Book?
Nu e altceva decat un set de fotografii realizate in cadrul unei sedinte foto. Un set de fotografii, cu diverse ipostaze tipice pentru artist si activitatea sa. E un set cu fotografii profesionale alese dintre  cadrele brute de catre artist, spre editare. Un numar de aproximativ 20-25 de cadre sunt suficiente pentru a bifa un „moment de forma” al unui artist. Materialele rezultate acestui tip de sedinta reprezinta un „ambalaj” propice promovarii atat pe site-ul oficial sub forma de galerii foto. Dar si utilizarea lor pentru afise, bannere, coperti sau pur si simplu, materiale imagistice de trimis redactiilor / producatorilor.

In general, materialele imagistice rezultate din sedinta foto Artist Book sunt specifice. Tematice sau simple, unghiuri comune sau non-conformiste, fotografiile artistilor reprezinta practic „ambalajul” care ulterior va „vinde” produsul finit, arta. Care din pacate, in ultima vreme, nu prea mai poate razbi fara „ambalaj”, promovare asidua pe web, TV sau stradal.

Artist Book
Casper [ muzician, hip-hop]
Sedintele foto pentru setul Artist Book se pot realiza atat la Atelier Photobooking [studio] cat si la locatia clientului. Pentru o informare corecta a costurilor acestui tip de sedinta, pueti accesa pagina de preturi AICI.


Tabel Preturi Sedinte Foto Trupe / Artisti
Set 15
600 Lei Sedinta 15 fotografii editate
Durata sed.[max]: 2:30h* [TEL]
Estimare predare: 7 zile
est. 350 cadre brute
Editare avansata
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Locatie model
Set 25
900 Lei Sedinta 25 fotografii editate
Durata sed.[max]: 6:00h* [TEL]
Estimare predare: 12 zile
est. 750 cadre brute
Editare avansata
Predare suport virtual - online transfer WeTransfer / Gata de Upload!
Locatie model