Fotografii videochat: o necesitate?

fotografii videochat

Ca model, probabil, ti-ai pus mereu intrebarea: Ce rost au pozele atat timp cat sunt online si muncesc in mod regulat? Sau: ce-mi trebuiesc atatea fotografii  videochat si alea profesionale, daca eu am cateva facute de mine sau amici si-mi merge acceptabil?

Sunt cateva intrebari destul de frecvente ale modelelor mai ales daca si-au creat si o  preconceptie in privinta sedintelor foto.
Insa, ca in orice afacere, exista investitii iar in cazul nostru, e cea de a doua in ordinea importantei, dupa achizitionarea de vestimentatii specifice videochat -ului si inafara celor tehnice care tin de camera web si lumini.

Reinvesteste un 10% din castiguri in mod regulat daca doresti incasari constante! Vestimentatii, jucarii, aparatura, foto vieochat & video teasere, etc.

In mod dovedit s-a constatat ca existenta galeriilor foto pe site -urile de videochat – seturile de fotografii videochat, potenteaza cu aproximativ 30%  castigurile !! Cum ar fi ca la fiecare 1000$ castigati sa ai un surplus de 333$ ? Si toate acestea pe langa un „trafic” mai bun si o vizibilitate mai pronuntata?

Ele reprezinta o buna parte din „ambalajul” contului de videochat! Pentru ca membrilor sa li se fixeze imaginea  ta ca si model este musai sa recurgi la crearea de „materiale imagistice”. E drept, nu toate „free”.

E bine sa-ti organizezi conturile cu galerii fotografii videochat private. Membrii vor vedea ca esti atent/a cu imaginea contului tau si vor aprecia acest lucru, cu atat mai mult, invatandu-i cu publicarea periodica, vei putea avea si castiguri offline prin cumpararea vizualizarii  lor !

In mod normal, prin fotografii videochat, te prezinti cu teme vestimentare si eventual cu acesoriile si jucariile specifice. Membrii iti vor cere la un moment dat sa le scoti din vestibul, cu alte cuvinte le vei da apa la moara, conform cu fanteziile lor. Nu e mai usor sa-ti ceara ei decat daca ai incerca tu sa le propui cat timp esti online? Cu alte cuvinte castigi usor timp si private -uri ! Ochiul vede, sufletul cere!

In alta ordine de iei, fotografiile profesionale iti servesc drept baza a ceea ce numim live streaming ! Fanteziile membrilor nu se dezvolta mereu de la sine ci oarecum trebuie sa le si exemplifici.

Membrii noi te pot surprinde intr-un moment cand esti aiurea cu gandurile, astepti eventual sa intre careva intr-un privat, probabil nu este cea mai buna prezentare a ta, cand deja te plictisesti! Membrii sunt curiosi, se pot uita in cont pe fotografiile tale si probabil le si vin idei.

Astfel ii tii in priza! Iar daca un membru a aterizat in momentul in care tu esti offline, daca va observa ceva interesant din fotografii, probabilitatea de a-ti da „follow” este destul de mare !

Pe de alta parte, site-urile, mai ales LiveJasmin, iti ofera mai multa „atentie” [a se citi „trafic”] in momentul in care Adminii site-ului observa si activitate offline de tipul seturilor foto, teaserelor video, etc. Cu cat ai un profil mai complet, cu atat vei avea mai mult de catigat !

O regula nescrisa a platformei Live Jasmin: un cont complet cu galerii foto si video atrage cu sine un trafic semnificativ mai mare!

Live Jasmin este probabil cea mai populara platforma de videochat din lume, cotata la cateva miliarde de dollari! Desi sunt foarte pretentiosi atat ca reguli / cerite cat si din punct de vedere imagistic: foto, video, lumini in camera [good], ei practic dau tonul ca si mod de lucru si celorlalte platforme.

Iar daca doresti sa ai castiguri insemnate pe aceasta platforma, nu o poti face fara a nu avea sectiunea de Fan Club completata riguros, atat Free Channel cat si Premium -ul. Incearca si vei vedea!

fotografii-videochat

Si pe celelalte platforme, chiar daca sunt de „free”, precum: Chaturbate, MyFreeCams, etc. materialele imagistice sunt foarte apreciate, daca nu de catre admini prin trafic, atunci de catre membrii.

Cateva repere:

– sa reinvestesti un minim de 10% lunar in: foto & video, haine, jucarii, aparatura, etc. Nicio afacere nu va sta in picioare fara re-capitalizare;

– fa o sedinta foto sau video odata la minim 3-4 luni! Adauga mereu cate ceva pe conturi! Incearca sa le faci periodic.

– alege un fotograf capabil si lucreaza cu el in mod constant. Este foarte important sa nu-l schimbi daca nu-ti da motive!

– dupa completarea conturilor, alege sedinte mai mici si mai scurte, pentru completare, de 15 foto, 1 teaser.

– incearca sa gasesti impreuna cu fotograful,pentru fiecare sedinta, o tematica sau abordari noi;

– citeste cu atentie cerintele tehnice site-urilor de profil!

In incheiere, trebuie sa specific ca intr-adevar, fotografiile nu-ti vor aduce tot traficul de pe site sau cine stie ce Feti Frumosi insa, trebuie sa stii ca ele vor contribui foarte mult la castigurile tale ulteriorare postarii lor.

E un ‘must have” al oricarui model!